Lär känna oss

QVT AB arbetar med fastigheter

Tjänsterna QVT AB utför är till för både Villor och Fastigheter.
Energieffektivisering utförs på Fastigheter och Villor.
Taktvätt - Målning - Snöskottning lika så.

QVT AB ska verka på den Nordiska marknaden inom fastighets teknik. Den tekniska omfattningen är energieffektivisering, tak/fasad samt fastighetsunderhåll.

De företag/tillverkare som vi representerar ska vara välrenommerade och våra produkter skall hålla högsta kvalitet. Vår strävan är att uppnå och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med både våra kunder och leverantörer.

Vi har som huvudmålsätting att ge service. Vår servicegrad ska vara den bästa tänkbara och servicebegreppet ska genomsyra hela företagets verksamhet.

QVT AB - Om Oss

Välkomna till
QVT AB


Vi energieffektiviserar Fastigheter och villor. Värmesystem, kylsystem och värmeåtervinning. Från Stockholm ner till Malmö.

Vi installerar och ger service på Avgasare och systemvätskan.

Vi har även felanmälan på webben för våra kunder.

Energieffektivisering Optimering

Vi energieffektiviserar värmesystem och kylsystem för att optimera dina energisystem. Upp till 20% besparing uppnås med denna metod. (Villor får ROT Avdrag.)

Serviceavtal

Skaffa ett serviceavtal på systemvätskan.
Eller ett serviceavtal på avgasare.
Varför inte ett serviceavtal på båda. 

Vi utför vätskeanalys

Vi utför en vätskeanalys på Er fastighet. Där du får reda på syrehalt, pH värdet, magnetit och bakterier. Oftast är denna analys kostnadsfri.

Låt oss prata lite

QVT Om Oss

Genom att använda QVT sparar din fastighet 10,000-tals kronor som kan användas bättre för att återfå fastighetens glans. 

Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö och ett engagemang som leder till ständiga förbättringar av de tjänster och arbeten vi utför, samt av våra interna processer och rutiner. Detta är en förutsättning för QVT AB verksamhet och för att kunna behålla och överträffa våra kunders förtroende och förväntningar. 

Vi realiserar det genom service, effektivitet, kompetens och flexibilitet vilket innebär att alla uppdrag utförs baserade på kundens behov. 

Vi skall marknadsföra, producera och utveckla rätt tjänst och rätt teknisk nivå i relation till kundens önskemål och krav, samt övriga krav, detta till konkurrenskraftiga priser med syfte att skapa en långsiktig och bestående utveckling av QVT AB. Vi vänder oss till både stora och små fastighetsägare som prioriterar kvalitet, erfarenhet och kompetens inom våra tjänster.

Kontor

Stockholm
Spjutvägen 5A
175 61 Järfälla
Falkenberg
Klarbärsvägen 9
311 93 Långås

TEL: 010 - 183 98 30

Ett tjänsteföretag

Vi har som huvud målsättning att ge service. Vår servicegrad ska vara den bästa tänkbara och ska genomsyra hela företagets verksamhet.

Våra Varumärken

  • CleanSys Energieffektivisering

    .

  • QVT Q Vision Tech AB

    .

Företaget

Kontakta Oss

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 010 - 183 98 30